Activitate pedagogică și de sprijin

În cadrul acestor activități, elevii vor beneficia de ore de pregătire suplimentară la limba și literatura română și la matematică/științe, în vederea îmbunătățirii rezultatelor școlare și creșterii procentului de promovare la EN.

Derularea acestor activități este susținută de achiziționarea materialelor necesare, cadrelor didactice și elevilor, în vederea elaborării unor strategi didactice eficiente (cărți de lectură, culegeri de exerciți și probleme, dicționare explicative, DOOM, cărți de activități STEM.

Activitățile pedagogice și de sprijin s-au desfășurat în perioada ianuarie – iunie 2023, cuprinzând elevii din ciclul gimnazial identificații în Observatorul MATE.

Planificările acestor activități au fost realizate în concordanță cu nevoile identificate ale fiecărui elev, constituind grupe de elevi în funcție de competentele care trebuiau atinse/dezvoltate. Conținuturile învățării au fost parcurse prin fixarea noțiunilor teoretice corelate cu aplicații practice.

O activitate practic-aplicativă s-a desfășurat la Muzeul – Fabrica de Științe Turda, locul în care elevii au participat direct la diverse experimente științifice. Acestea au completat cu succes informațiile incluse în programa școlară devenind un real suport în activitățile de învățare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *